Varikosette, mast za proširene vene: cijena, gdje je kupiti, kako je koristiti, recenzije kupaca i liječnika

NARUČITI
Službena Stranica • [50% popusta] • Ljekarna

Proširene vene, poznate i kao varikozne vene, ponavljaju se problem mnogim ženama. Ovo stanje koje uglavnom pogađa donje udove posljedica je širenja i gubitka tonusa mišića zidova vena. Pate uglavnom od žena, posebno onih koje su prisiljene provoditi duge dane na nogama zbog posla, usporavajući cirkulaciju u perifernim područjima nogu. Iako ova bolest ne uzrokuje ozbiljnu štetu i oni je uistinu dobro podnose oni koji pate od nje, proširene vene često stvaraju estetske probleme, otkrivajući se na nogama kao plavičaste ili ljubičaste žice koje često strše na površini. Međutim, danas su na tržištu dostupna različita rješenja za uklanjanje nesavršenosti varikoznih vena; među njima je Varikosette zasigurno najinovativniji i preporučeni proizvod, sposoban ne samo obnoviti izgled nogu i oslabiti sve dok potpuno ne eliminira proširene vene, već i spriječiti njihov izgled. Kroz te grozne plavičaste tragove i one tako očite vene, Varikosette će vas natjerati da ponovno otkrijete radost pokazivanja nogu svaki dan!

Što je Varikosette i kako to djeluje

Varikosette jedna je od najnovijih u liječenju proširenih vena. Ova je mast izabrana za proizvod godine u svojoj kategoriji. Varikosette djeluje zahvaljujući svojim aktivnim sastojcima, svim prirodnim, šireći vene i kapilare kako bi povećao protok krvi u nogama, ubrzavajući regeneraciju kapilarnih stanica i iskorištavajući odvodnju za uklanjanje oteklina i osjećaja težine koji utječu na one koji pate od varikoznih vena.

Varikosette
Službena Stranica • [50% popusta] • Ljekarna

Koja je cijena Varikosette i gdje ga kupiti u Hrvatskoj – ljekarna, službena web stranica

Varikosette kombinira znanstvenu studiju koja je omogućila razvijanje svih njegovih blagodati jednostavnom i brzom metodom nanošenja kreme. Ako želite kupiti originalnu Varikosette, važno je znati da se mast može kupiti isključivo na internetu, na službenim web stranicama proizvoda, izravno od proizvođača. Trošak Varikosette početnog je iznosa od 78 €, ali možete ga kupiti uz super popust od 50% dostupan na web mjestu. Čuvajte se imitacija: Varikosette ima samo jednog službenog prodavača na mreži i nećete ga naći u ljekarnama ili u drugim trgovinama i mrežnim hiper trgovinama.

Sastav proizvoda

Varikosette je dizajniran sa 100% prirodnom formulom, iskorištavajući sve saveznike koje nam priroda omogućuje da olakšamo cirkulaciju i pospješimo protuupalno djelovanje na proširene vene. Glavno djelovanje Varikosette je olakšati rastezanje vena i kapilara, omogućujući tako da krv bolje cirkulira. Uz to, aktivni sastojci prisutni u masti potiču anti-oteklinu, pomažući u odvodu viška tekućine koja stagnira u potkoljenicama. Među glavnim sastojcima koje nalazimo:

 • Kamilica: umirujuća biljka par excellence, daje lakoću nogama, ublažava umor.
 • Troxerutin: pseudovitamin poznat po anti-oteklinama i protuupalnim svojstvima. Troxerutin također pomaže venskim kapilarama da se obnove i povećaju njihovu elastičnost, sprječavajući ih da se slome.
 • Mentol: mentol poznat po svojim regenerativnim svojstvima, neophodan je za proširene vene, potiče cirkulaciju i daje osjećaj blagostanja i svježine. Mentol također pomaže, zajedno s kamilicom i ostalim sastojcima koji su prisutni u masti, da olakša popravak mikro-lezija prisutnih duž tijeka vena i u potkožnom tkivu.
 • Propolis: stoljećima poznat po svojim korisnim svojstvima, ova hrana koju nam pružaju pčele naširoko se koristi u pripremi masti s ublažavajućim bolovima i protuupalnim učincima.
 • Maslinovo ulje: bogato dobrim masnoćama, maslinovo ulje olakšava vensku cirkulaciju, a ima i protuupalna svojstva.
 • Eterična ulja kokosa i limuna: hidratantna i omekšavajući, potiču obnavljanje stanica i daju elastičnost koži.
Varikosette
Službena Stranica • [50% popusta] • Ljekarna

Kako se Varikosette primjenjuje?

Varikosette dizajniran je tako da se lako nanosi: krema se isporučuje u tubi s mjernom kapicom; nije masno i lako se razmazuje po nogama. Budući da je 100% prirodni proizvod, Varikosette nema kontraindikacija, tako da ga može koristiti svatko, jedina preporuka je obratiti pažnju na alergije, a ako sumnjate, obratite se svom liječniku. Svakodnevna upotreba proizvoda, primjenjiva ujutro i navečer, brzo će poboljšati izgled nogu, a osim estetske koristi, izgledat će i manje natečene i svjetlije, zaboravljajući na osjećaj umora i ukočenosti koji često prate proširene vene. Rezultati su zajamčeni počev od drugog tjedna prijave, gledanje je vjerovanje!

Kliničke studije

Prije stavljanja na tržište, Varikosette je bio podvrgnut kliničkoj studiji kako bi testirao njegovu učinkovitost na ljudima koji pate od varikoznih vena u različitim fazama. Ljudi koji su bili podvrgnuti testu morali su koristiti Varikosette s dnevnom primjenom tijekom razdoblja od 2 do 4 tjedna. Nakon tog vremena, 95% ispitanika izrazilo je učinkovito poboljšanje svojih uvjeta, ističući u većini slučajeva smanjenje otekline i opći osjećaj dobrobiti i lakoće u nogama. 80% ispitanika također je priznalo da je primijetilo stvarno poboljšanje estetskog izgleda nogu, izrazivši želju da nastave koristiti mast.

Djeluje li Varikosette stvarno?

Varikosette je terapijska mast protiv proširenih vena čija se djelotvornost široko pokazuje. Uz 100% prirodni sastav, svjedočanstvo predanosti u potrazi za proizvodom koji nema nikakve kontraindikacije, tisuće potrošača već su obilno pokazali njegovu učinkovitost na svojoj koži, svjedočeći nogama i poboljšavajući svoju fizičku uvjeti. Ako to nije bilo dovoljno, Varikosette je također bio podvrgnut kliničkim ispitivanjima i promatranjima od strane nekih iskusnih liječnika na terenu, ne otkrivajući sudionicima ni marku ni cijenu masti. Opće zadovoljstvo očekivanjima pojavilo se s obje strane, s iznenađujućim rezultatima kod mnogih pacijenata koji su zadovoljstvo laganih nogu pronašli u poboljšanom izgledu. S obzirom na brojne imitacije proizvoda,

Varikosette
Službena Stranica • [50% popusta] • Ljekarna

Rezultati

Pitate li se kakve će koristi donijeti Varikosette?

 • Poboljšanje venske cirkulacije
 • Smanjena oteklina
 • Smanjenje crvenila
 • Smanjenje osjećaja umora i težine u nogama
 • Elastičnija koža
 • Otpornije kapilare
 • Hidratacija
 • Prevencija pojave novih varikoziteta

Mišljenje liječnika o Varikosette

Varikosette je također skrenuta pažnji stručnjaka, dr. Marca Lumenirija, angiologa. «Procijenio sam kemijski sastav masti i svojstva pojedinih aktivnih sastojaka, iz svog profesionalnog iskustva mogu potvrditi valjanost masti. Također se može smatrati valjanom terapijskom potporom za sve koji pate ili su upoznati s proširenim venama. Primjena masti, ako je konstantna, također se može koristiti kao preventivni čimbenik kod ispitanika koji će ih iz genetskih ili radnih razloga vjerojatnije razviti, čime postaju upotrebljivi i prije nego što se stvarni problem pojavi. Sve u svemu, čini se kao izvrstan proizvod za prijavu za dobrobit nogu.

Varikosette
Službena Stranica • [50% popusta] • Ljekarna

Mišljenje onih koji su probali Varikosette

Elena, 40, medicinska sestra

“Počeo sam patiti od proširenih vena nekoliko godina, noći u dežurstvu u bolnici uvijek stojeći i neispravna prehrana doprinijela je pojavi prvih venolina na nogama, posebno ispod koljena. Prestrašen njihovim ružnim izgledom, odmah sam potražio lijek i slučajno naišao na Varikosette. Već nakon nekoliko tjedana korištenja ove masti primijetio sam prva poboljšanja i sada više ne mogu bez nje. “

Gina, 68, u mirovini

“Svi imamo probleme s cirkulacijom u mojoj kući i već dugi niz godina imam proširene vene. Estetska strana me nije puno zanimala, ali bio sam umoran od toga da uvijek imam natečene i bolne noge, a također su stopala bila stvarno kritična točka. Srećom pronašao sam Varikosette: sada se osjećam puno bolje, noge su mi u boljoj formi i osjećam da se i cirkulacija poboljšala. “

Mara, 23, nova majka

“Jako sam mlada i nedavno sam postala majka divnog djeteta. Nažalost, trudnoća mi je ostavila mnogo proširenih vena, posebno na bedrima i listovima. U mojim godinama takav estetski problem nije zanemariv, ali otkako koristim Varikosette, počeo sam primjećivati ​​poboljšanja i osjećaj opće dobrobiti. Nikad to neću napustiti “

9.4Expert Score
PRESUDA

Ako i vi patite od proširenih vena ili ste genetski upoznati s ovom patologijom koja bi vas mogla dovesti do njihovog razvoja, nemojte se ustručavati i kupite Varikosette, najbolji proizvod u svojoj kategoriji, koji će vašim nogama dati novu energiju, ublažiti otekline i bol te pomoći vi.da biste smanjili dosadne mrlje koje prate proširene vene. Svakodnevna primjena Varikosette i njegove 100% prirodne formule donijet će vam zajamčene rezultate i nakon što ga isprobate više nećete moći bez ove masti, dizajnirane posebno za vas!

Cijena
9.4
Dostupnost certifikata i licenci
9
Recenzije kupaca
9.2
Sastav proizvoda
10
Varikosette, mast za proširene vene: cijena, gdje je kupiti, kako je koristiti, recenzije kupaca i liječnika
Varikosette, mast za proširene vene: cijena, gdje je kupiti, kako je koristiti, recenzije kupaca i liječnika
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply