Isprobajte Erogen X Now da biste za 3 tjedna povećali veličinu penisa za 5 cm, imali trajne erekcije i intenzivne orgazme!

287 HRK 460 HRK NARUČITI
Službena Stranica • [50% popusta] • Ljekarna

Niste zadovoljni svojim seksualnim performansama? Imate li problema s postizanjem i održavanjem erekcije tijekom odnosa ili jednostavno niste zadovoljni veličinom svog člana?

Ne očajavajte, niste sami, ima mnogo muškaraca koji nisu zadovoljni svojim poslom ispod plahte, čak i ako svi oni to skrivaju iz neugode.

Srećom, postoji internet koji vas oslobađa svih neugodnosti, zapravo postoji prirodni gel koji se može kupiti na mreži u potpunoj anonimnosti. Erogen X, proizvod koji vam može pomoći da poboljšate svoj seksualni život i zadovoljite svoju partnericu onako kako ona zaslužuje!

Erogen X
287 HRK 460 HRK
Službena Stranica • [50% popusta] • Ljekarna

Ali što je Erogen X i kako djeluje?

Erogen X je stimulirajući i jačajući gel koji se nanosi na muški član. Gel, iskorištavajući svojstva sastojaka koji ga čine, u stanju je potaknuti proizvodnju testosterona, osigurati veći protok do kavernoznih tijela, a također ima i tonizirajuće djelovanje mišića.

Ali koje sastojke sadrži Erogen X?

Snaga ovog gela je sva u njegovom 100% prirodnom sastavu. Zapravo, Erogen X sastoji se od:

Ginseng:  koji potiče povećanje sinteze dušikovog oksida opuštanjem glatkih mišića u krvnim žilama, povećavajući tako protok krvi koja se isporučuje u penis tijekom erekcije. Tako erekcija postaje trajnija, a član masivniji. Uz to, ginseng pomaže u jačanju tjelesnog otpora i umora tijela.

Sorbitol : tvar koja se koristi u prehrambenoj industriji zbog svog slatkog okusa i u raznim kozmetičkim proizvodima, kao i zbog svoje funkcije hidratacije kože. Nakon primjene gela čini kožu penisa i skrotuma osjetljivijom, omogućujući tako intenzivne orgazme.

Glicerin : ova tvar potiče ispravnu ‘oksigenaciju stanica’ i sposobna je održavati vlagu, omogućujući brzu regeneraciju epiderme. Njegova revitalizirajuća svojstva omogućuju vam da imate drugu vezu bez čekanja.

Mentil laktat : tvar koja se široko koristi u kozmetici zbog svog osvježavajućeg učinka tijekom primjene gelova i krema koje ga sadrže. Ova tvar je u stanju djelovati na mikrocirkulaciju, uzrokujući povećanje volumena kavernoznih tijela. Uz to, odgovoran je za povećanje proizvodnje testosterona.

Erogen X
287 HRK 460 HRK
Službena Stranica • [50% popusta] • Ljekarna

Kako koristiti Erogen X?

Ništa jednostavnije, za postizanje izvrsnih rezultata preporučljivo je nanositi Erogen X dva puta dnevno izravno na penis, masirajući dok se proizvod potpuno ne upije.

Sve informacije o vremenu i količini primjene dostupne su na pakiranju proizvoda. U svakom slučaju, za postizanje zadovoljavajućih i dugotrajnih rezultata potrebno je biti stalan u nanošenju gela.

Klinička ispitivanja učinkovitosti Erogen X

Erogen X je klinički ispitan proizvod, provedeno je nekoliko znanstvenih studija o njegovoj učinkovitosti prije puštanja u prodaju.

Posljednji provedeni test datira iz siječnja 2018. godine: skupina od 30 muškaraca, u dobi od 30 do 65 godina, probala je gel tijekom 4 tjedna.

Oni koji su pronašli probleme povezane s nedostatkom seksualne želje, rekli su da su im se nakon tjedan dana prijave probudile želje. Um i tijelo složno su radili radi seksualnog užitka.

Nakon dva do tri tjedna primjene, svi sudionici ispitivanja pokazali su poboljšanje trajanja erekcije i odnosa.

Na kraju testa za 4 tjedna, 98% sudionika priznalo je da su zadovoljni Erogenom X i dobivenim rezultatima.

Erogen X
287 HRK 460 HRK
Službena Stranica • [50% popusta] • Ljekarna

Koje su kontraindikacije Erogen X?

Erogen X nema nuspojava, sastoji se samo od prirodnih sastojaka koji nisu štetni. Posebno je dizajniran za osjetljivu kožu pa ne stvara nikakve probleme.

U slučaju određenih alergija ili netolerancija, uvijek je poželjno pročitati naljepnicu proizvoda prije primjene.

Koji se rezultati dobivaju nakon primjene Erogena X?

Erogen X je idealno rješenje za poboljšanje vašeg seksualnog života i života vašeg partnera. Mnogo je blagodati koje zapravo proizlaze iz primjene ovog gela:

  • Poboljšava protok krvi u penisu;
  • Jača i održava erekciju dugo vremena;
  • Jamči dugotrajnije veze;
  • Promovira libido, eliminirajući odsutnost seksualne želje;
  • Jamči intenzivne orgazme.

Koliko košta Erogen X ?

Trenutno je proizvod dostupan s neizostavnim popustom na web mjestu proizvođača, prodaje se za samo 57,00 eura.

Gdje kupiti Erogen X u Hrvatskoj – ljekarna, službena web stranica?

Gel se može kupiti isključivo na web mjestu proizvođača, nije dostupan na Amazonu, Aliexpressu, u ljekarnama ili travarima.

Kako naručiti Erogen X?

Naručiti originalni Erogen X vrlo je jednostavno, jednostavno trebate pristupiti web mjestu proizvođača, ispuniti obrazac sa svojim podacima i pričekati poziv predstavnika službe za korisnike.

Operater će zatražiti potvrdu vaših podataka i potvrdit će prihvaćanje narudžbe. Za nekoliko dana primit ćete Erogen X kod kuće.

Erogen X
287 HRK 460 HRK
Službena Stranica • [50% popusta] • Ljekarna

Mišljenje stručnjaka:

Dr. F. Capone, urolog:

„Radim ovaj posao oko 40 godina i u cijeloj svojoj karijeri nikada nisam vidio tako učinkovit proizvod u vrlo kratkom vremenu. Čitala sam o Erogenu X na mreži, na različitim web mjestima, zaintrigirana pozitivnim kritikama, proučavala sam njegove sastojke i preporučila ga nekim svojim pacijentima, još jednom mi zahvaljuju, njihov se seksualni život puno poboljšao i njihovo samopoštovanje “.

Recenzije kupaca:

Jednostavno potražite na mreži pozitivne i negativne recenzije Erogena X kako biste pronašli bezbroj pozitivnih komentara korisnika koji su već kupili i koristili proizvod. Evo nekoliko najznačajnijih komentara:

Marcello, 37: “U posljednje vrijeme zbog posla bio sam pod stresom i to je utjecalo na moj seksualni život, nikada nisam želio seks, toliko da je moja supruga mislila da imam ljubavnika. Jednog sam dana surfao. na internetu sam vidio oglas za Erogen X i odmah sam ga odlučio kupiti. Nakon nekoliko dana od prijave odmah je stupio na snagu, moja supruga je vrlo sretna i konačno naša seksualna aktivnost funkcionira kao nekada “.
Maria, 52 godine: “Kupila sam ovaj gel za svog supruga, on ima 55 godina, nikada nismo imali problema između plahti iako nismo baš mladi, ali neko se vrijeme trudio održati erekcija i odnos trajali su zaista vrlo malo. Pokušala sam ga stimulirati na sve načine, ali činilo se da ništa ne djeluje, pa sam potražila lijekove na mreži i otkrila Erogen X, na moju sreću. Iskoristivši ponudu odlučila sam kupiti proizvod Prošao je mjesec dana otkako ga moj suprug primjenjuje, sada može zadržati erekciju puno duže, a odnos je trajniji i zadovoljavajući.
Francesco, 27: “Ja sam samac i volim lijepe žene, radim u klubu tako da mi je vrlo lako upoznati nove djevojke i često se družiti s njima. Uspio sam održati erekciju. Mislio sam to je bio problem vezan uz tu večer, ali to se nije dogodilo drugi put. Stoga sam učinkovite lijekove tražio putem interneta, bilo me previše sram razgovarati s liječnikom i pročitao sam o Erogenu X, odmah sam kupio proizvod i vrlo sam sretan jer sada sve funkcionira kao i prije, zaista puno bolje “.
9.6Expert Score
PRESUDA

Ako se želite osloboditi frustracija lošeg ili nezadovoljavajućeg spolnog života, ako želite ispunjeniji i trajniji seks, Erogen X je rješenje za vas!

Cijena
9.3
Dostupnost certifikata i licenci
9.6
Recenzije kupaca
9.5
Sastav proizvoda
9.9
Isprobajte Erogen X Now da biste za 3 tjedna povećali veličinu penisa za 5 cm, imali trajne erekcije i intenzivne orgazme!
Isprobajte Erogen X Now da biste za 3 tjedna povećali veličinu penisa za 5 cm, imali trajne erekcije i intenzivne orgazme!
287 HRK 460 HRK
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply