PeniSizeXL: kada je veličina vašeg penisa bitna!

500 HRK NARUČITI
Službena Stranica • [50% popusta] • Ljekarna

Više od 80% žena kaže da nedostatak zadovoljstva tijekom spolnog odnosa jako ovisi o veličini partnerovog penisa. Inovativno rješenje predstavlja PeniSizeXL. Formulacija ovog novog proizvoda prirodna je i učinkovita, a kupnja ovog proizvoda, koji je sada dostupan na talijanskom tržištu, pokazat će se vašim najboljim rješenjem nakon godina bezuspješnih pokušaja. Zapravo, pogodan za muškarce svih dobnih skupina, omogućit će vam da svom partneru pružite nezaboravne orgazme. Uz to, moći ćete iskoristiti željene dodatne centimetre koji su doveli u pitanje vašu muškost. Ali koji su čimbenici koji negativno utječu i pogoršavaju ovo stanje? Govorimo o stresu, lošem radu u opskrbi krvlju, tjeskobi i lošoj prehrani.

PENISIZEXL
500 HRK
Službena Stranica • [50% popusta] • Ljekarna

Zašto PeniSizeXL djeluje?

PeniSizeXL djeluje jer potiče oslobađanje dušikovog oksida za živčane završetke kavernoznih tijela, unutarnja područja erektilnog tkiva spužvaste strukture koja sadrži krv, osiguravajući njihovo bolje funkcioniranje boljom perfuzijom krvi. Zahvaljujući PeniSizeXL, produljenje ovih tkiva dovest će do povećanja debljine, veličine i snage erekcije. Uz to, zagovara borbu protiv prerane ejakulacije.

Zahvaljujući nedostatku potpuno sintetičkih komponenata, PeniSizeXL nema kontraindikacija i nuspojava. Prednosti su nebrojene:

 • Povećajte seksualno zadovoljstvo i veličinu penisa.
 • Trajanje spolnog odnosa je znatno produženo.
 • Učinci će biti vidljivi već nakon dva tjedna.

PeniSizeXL razvila je i patentirala u laboratoriju skupina liječnika i istraživača koji potvrđuju njegovu inovativnu formulu, ali istodobno 100% sigurnu.

Gdje kupiti PeniSizeXL u Hrvatskoj – ljekarna, službena web stranica

PeniSizeXL možete kupiti isključivo na službenim web stranicama proizvođača, nećete ga naći na web mjestima e-trgovine ili u našim ljekarnama. Kupnjom izravno sa službene web stranice, izbjeći ćete lažirane na tržištu i moći ćete uživati ​​u politici privatnosti. Nakon popunjavanja mrežnog obrasca, kontaktirat će vas savjetnik za potvrdu narudžbe koji će vas pratiti u svim potrebama. Proizvod će biti diskretno dostavljen na adresu koju navedete.

PENISIZEXL
500 HRK
Službena Stranica • [50% popusta] • Ljekarna

Njegova formulacija

Formulacija PeniSizeXL je 100% prirodna, tako da proizvod ne šteti tijelu. Među komponentama:

 • Tribulus Terrestris potiče oslobađanje dušikovog oksida na krajevima živaca u blizini kavernoznih tijela penisa. Potiče spermatogenezu i povećava razinu slobodnog testosterona u krvi, potičući seksualnu okrepu.
 • Muira Puama, biljka s Amazone, koja se koristi za sprečavanje muške spolne disfunkcije. Sprječava prevremenu ejakulaciju, pomažući u održavanju jake i trajne erekcije.
 • Ginseng, odgovoran za povećanje libida. Ginsenozidi u ginsengu povećavaju oslobađanje dušikovog oksida u tijelu, što pomaže opuštanju krvnih žila, povećavajući njihovu perfuziju.
 • Maca, korijen koji povećava spolnu želju i poboljšava erekciju, proizvodnju sperme i pokretljivost. Bogat je izvor proteina i esencijalnih aminokiselina, uključujući arginin.
 • Damiana, biljka afrodizijak koja poboljšava seksualne performanse, povećava libido, produljuje i jača erekciju.
 •  Hogweed, čiji prisutni furokumarini utječu na širenje krvnih žila genitalija i njihovu antispazmodičnu funkciju.

Upute za korištenje

Korištenje PeniSizeXL vrlo je jednostavno! Za zajamčene rezultate preporučuje se uzimanje dva puta dnevno, ne prelazeći dnevnu dozu od dvije tablete. Prvu treba unositi dvadeset minuta prije doručka s vodom, drugu oko pola sata prije spolnog odnosa. U danima kada se ne očekuje seksualna aktivnost, drugu kapsulu treba uzimati dvadeset minuta prije obroka.

PeniSizeXL također ne stupa u interakciju s alkoholom i drugim drogama. Već nakon prvih nekoliko aplikacija rezultat će vas ostaviti bez teksta, a erekcija bez teksta.

PENISIZEXL
500 HRK
Službena Stranica • [50% popusta] • Ljekarna

Kliničke studije

Kliničke studije na PeniSizeXL potvrđuju stvarnu i nesumnjivu korist koju lijek ima. Proizvod je testiran na velikom uzorku muškaraca svih dobnih skupina koji su sada više nego zadovoljni. Iz uzorka od 1500 muškaraca imamo:

 • 1357 muškaraca odmah je primijetilo poboljšanje u izvedbi i kvaliteti spolnih odnosa.
 • 845 muškaraca vidjelo je produljenje do 5 cm (+ 62%).
 • Sveukupnost muškaraca o kojima je riječ prepoznaju vidljive rezultate poput povećanja penisa, povećanja promjera i snažnijih i trajnijih erekcija.

No je li sve ovo istina?

Jamčenje učinkovitosti proizvoda nije očito, ali PeniSizeXL to je dokazao u nekoliko navrata, a najbolji stručnjaci koji su to razmišljali i testirali, misle samo na najbolje za vaš seksualni život i zdravlje vašeg penisa. Mnogo je recenzija zadovoljnih potrošača koji se, unatoč početnoj sumnjičavosti, danas više nego sretni izjavili da su kupili PeniSizeXL.

Iznenađujući rezultati od prve upotrebe

Tim istraživača, potkrijepljen količinom pozitivnih kritika, potvrđuje da će se snaga nove erekcije primijetiti već od prve kapsule, dok ćete, s obzirom na veličinu, nakon nekoliko dana moći računati na nove centimetre tjedni. Većina ispitanih uzoraka osigurava dodatnih pet centimetara.

Mišljenje liječnika

«Seksualne performanse, kao i veličina penisa, faktori su koji radikalno određuju uspjeh para i samopoštovanje muškarca. PeniSizeXL vam pomaže da pronađete sebe, jamčeći centimetre sreće. Dugotrajnije i snažnije erekcije

definirat će kvalitetu ovog proizvoda, koji preporučujem muškarcima svih dobnih skupina. Nimalo invazivno, uštedjet će nepotrebno mučenje i prilično dugo vrijeme oporavka i izbjeći nepotrebne kontraindikacije, koje bi se inače mogle dobiti pomoću pumpi i produžetaka. ”

Giancarlo Ballarini. Voditelj odjela za urologiju bolnice Urbino

PENISIZEXL
500 HRK
Službena Stranica • [50% popusta] • Ljekarna

Mišljenje potrošača

“Izbjegavala sam intimnost i bježala od žena zbog straha da će me veličina penisa ismijavati, veličina je važna. Tada sam kupio PeniSizeXL po savjetu svog liječnika. Od prve upotrebe razlika je bila očita i sada se napokon obnavlja moje samopoštovanje jer je veličina sada bitna. ” Alessandro, Montecatini Terme [/ wpsm_testimonial]

«Frustracija, neadekvatnost, strah. Sve to prije PeniSizeXL. Zadovoljstvo, zadovoljstvo, polet. Sve to sada s Peni SizeXL. Nakon samo tri tjedna napokon mogu pružiti duge trenutke užitka svojoj ženi. Vjerujte mi, nemojte pogriješiti, jer nećete vjerovati nekoliko mjeseci: nedostajat će vam samo zadovoljstvo što budete sretni. ” Michele, Rovigo
“Ja sam pomorac i ljeto sam bez mora, kupaćeg kostima i par japanki nema smisla. Odrastajući, shvatio sam da je neugodno biti u kostimu zbog problema s veličinom. Sada se pokazujem, osjećam se ugodno sa svojim tijelom i svojom muškošću. Hvala PeniSizeXL! ” Marino, Reggio Calabria
“Spolni odnos bio je sve samo ne trenutak užitka. Sada je, međutim, sve drugačije i osjećam da to mogu preporučiti svim muškarcima koji vjeruju da trebaju uložiti u svoju muškost. Život vas stavlja pred mnoge izazove, ali to više nije slučaj. Zahvaljujući PeniSizeXL, to više neće biti izazov »Angelo, Imperia
9.6Expert Score
PRESUDA

PeniSizeXL adut je svakog muškarca koji želi riješiti probleme koji utječu na njegov seksualni život. Vjerujte rezultatima nadohvat ruke. Jednostavno morate kontaktirati savjetnike na web mjestu kako biste promijenili svoj život. Odaberite PeniSizeXL i nećete požaliti!

Cijena
9.7
Dostupnost certifikata i licenci
9.9
Recenzije kupaca
9.4
Sastav proizvoda
9.5
PeniSizeXL: kada je veličina vašeg penisa bitna!
PeniSizeXL: kada je veličina vašeg penisa bitna!
500 HRK
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply