ProEngine Ultra: turbo motor vašeg automobila i učiniti ga snažnijim i učinkovitijim!

51 EUR 102 EUR NARUČITI
Službena Stranica • [50% popusta] • Ljekarna

Dvije su velike strasti muškaraca: žene i motori. A ako se žene brinu o njima, samo strojevi to ne mogu. Važno je da se vi pobrinete za to, dajući svom automobilu svu potrebnu pažnju, kako biste mogli ponuditi iskustva vožnje u najvišoj razini i produžiti životni vijek motora. Svakom je automobilu potreban benzin da bi ga mogao razumjeti, ali često se prodana goriva miješaju s tvarima koje dugoročno riskiraju vaš automobil. S Pro EngineUltra napokon se možete pobrinuti za svoj automobil i pobrinuti se da vam bude vjeran jako dugo. ProEngine Ultra idealan je proizvod za vas kada:

 • Imate vrlo skup stroj i ne želite riskirati da ga pokvarite pogrešnim proizvodima
 • Želite poboljšati performanse svog četverotočkaša
 • Znate da se goriva ponekad razrjeđuju vodom, što je izuzetno štetno za automobil
 • Vaš mehaničar vam je naglasio da je gubitak snage u vašem automobilu posljedica nedostatka “snage”

ProEngine Ultra pomažete vašem automobilu da duže traje i dopuštate mu da se izrazi u potpunosti, pružajući vam apsolutno jedinstvena i nezaboravna iskustva u vožnji. Nikad se nemojte naći bez ProEngine Ultra i posvetite svom automobilu svu pažnju koju zaslužuje, baš kao što to radite sa ženom koju volite!

ProEngine Ultra
51 EUR 102 EUR
Službena Stranica • [50% popusta] • Ljekarna

Što je ProEngine Ultra

ProEngine Ultra univerzalni je dodatak koji se prilagođava svim motorima bilo kojeg automobila, bez obzira na marku, zapreminu ili starost automobila. ProEngine Ultra dodate ga u spremnik, nakon što napunite gorivo i tvari od kojih se sastoji odmah će se aktivirati da pojačaju motor vašeg automobila.

Koliko košta i kako naručiti ProEngine Ultra u Hrvatskoj – ljekarna, službena web stranica

ProEngine Ultra je proizvod koji vam omogućuje da imate automobil visokih performansi s nevjerojatnim performansama. Kako ga mogu dobiti? Gdje ga kupiti? Jednostavan! Kupnjom originalnog ProEngine Ultra znate da možete koristiti siguran proizvod i ne riskirate proizvode koji mogu oštetiti vaš automobil. Da biste ga dobili, jednostavno idite na mrežu izravno na službenoj web stranici. Zapravo se ProEngine Ultra ne može naručiti na Aliexpressu, na Amazonu, već samo na službenoj web stranici s popustom od 50%, ali samo putem proizvođača.

ProEngine Ultra siguran je proizvod samo ako kupite original. Ovaj se proizvod može pohvaliti mnogim pokušajima imitacije, pa je vrlo lako naletjeti na lažni ProEngine Ultra ako odete kod improviziranih i neovlaštenih dobavljača. Kupnjom originala ostvarujete nevjerojatan popust s kojim imate priliku uštedjeti 50% u odnosu na cijenu s liste.

ProEngine Ultra isporučuje vam se na željenu adresu i koju ćete naznačiti našim savjetnicima, koji će vas kontaktirati radi dovršenja narudžbe. Možete im postaviti bilo koje pitanje koje mislite kako bi razriješili bilo kakve nedoumice. Oni su vam također na usluzi kako bi vam pružili svu potrebnu pomoć.

ProEngine Ultra
51 EUR 102 EUR
Službena Stranica • [50% popusta] • Ljekarna

Sastav ProEngine Ultra

ProEngine Ultra ima formulaciju koja se temelji na proizvodima koji poboljšavaju mogućnosti vašeg automobila i osiguravaju duži životni vijek. Sastojci koji čine ProEngine Ultra jesu

 • Visoko rafinirano bazno ulje, do 95%, koje je u skladu s propisima o aditivima za gorivo.
 • Poboljšanje aditiva
 • Biokomponente koje omogućuju ProEngine Ultra da spriječi nakupljanje vode u filtru za gorivo, što dovodi do kvarova u ispušnom sustavu i elektroničkom sustavu vašeg automobila

To su sastojci koje široko koristi mehanička industrija i koji jamče izvrsne performanse nakon njihove upotrebe.

Kako koristiti ProEngine Ultra i kada vidite prve rezultate

ProEngine Ultra djeluje jednostavno primjenom na spremnik nakon što se gorivo napuni u razdjelniku. Kretanjem stroja smjesa se odmah počinje aktivirati i motor dobiva pravo pojačanje za potiskivanje i daje vrlo visoke performanse. Stalna upotreba ProEngine Ultra omogućuje vam produženje vijeka trajanja motora vašeg automobila i dugo uživanje u najuzbudljivijim izvedbama.

ProEngine Ultra odmah čini svoje sastojke aktivnim.

ProEngine Ultra
51 EUR 102 EUR
Službena Stranica • [50% popusta] • Ljekarna

Koji su rezultati tehničkih studija provedenih na ProEngine Ultra

ProEngine Ultra proučavan je u radionicama mehaničara trkačkih timova Formule koji su provjerili njegovu učinkovitost prepoznajući ga kao vrlo učinkovit i siguran proizvod, na temelju testa provedenog na 200 automobila različitih veličina motora. U 98% slučajeva automobili izloženi testnoj vožnji imali su znatno poboljšano mehaničko stanje motora, zahvaljujući povećanju snage.

Stručnjaci su ProEngine Ultra certificirali kao inovativan proizvod s izvrsnim rezultatima. Sadrži i apsolutno sigurne tvari koje ne rizikuju ugrožavanje sposobnosti motora vašeg automobila.

Kakve se promjene mogu vidjeti kod ProEngine Ultra

ProEngine Ultra stvarno je učinkovit i vidljive su razlike prije i poslije tretmana:

PRIJE

 • Kad vam je automobil hodao, uvijek ste imali osjećaj da ima uključenu ručnu kočnicu
 • Vaši se motori automobila vrlo lako troše
 • Povremeno ste morali čistiti filtere zbog prisutnosti vode

NAKON

 • Kad pokrenete svoj automobil, čujete tutnjavu motora, kao da ga je začepio blok koji ste prije osjećali
 • Motor ima duži vijek trajanja i zahtijeva manje servisiranja i intervencija mehaničara
 • Više niste čistili filtre jer u njima više nema vode

Mišljenja stručnjaka o ProEngine Ultra

Gaetano Crassi, mehaničar Maseratija

ProEngine Ultra vrlo je učinkovit proizvod koji uvijek preporučujem za uporabu u automobilskim motorima, a ne samo u Maseratiju, jer intervenira na motoru ne uzrokujući oštećenja i poboljšava njegove sposobnosti, jamčeći jedinstveno iskustvo vožnje koje je sigurno učinkovitije od ostalih aditiva.

ProEngine Ultra
51 EUR 102 EUR
Službena Stranica • [50% popusta] • Ljekarna

Recenzije i komentari onih koji su isprobali ProEngine Ultra

Marko

Oduvijek sam bio strastven prema motorima i isprobao sam svaku marku i vrstu proizvoda za svoje automobile. Volim one sportske i kupujem ih godinama. Otkako sam upoznao ProEngine Ultra, neprestano ga koristim, jer motori mojih automobila uvijek moraju gurati maksimalno. Toplo preporučujem.

Riccardo

Godinama sam morao stalno posjećivati ​​svog mehaničara. Moji su automobili uvijek imali problema, a novčanik mi je sada bio suh. Jednog dana moj mehaničar mi kaže da je pronašao inovativan proizvod. Skeptičan, koristim ga, ali moram reći da je bio u pravu i kako! Otkako imam ProEngine Ultra, sve sam manje viđao svog prijatelja mehaničara u radionici … i češće u pubu kako zajedno piju pivo. Sjajan proizvod ProEngine Ultra. Isprobajte i povjerovat ćete.

Tommy

Čak i da košta dvostruko skuplje, ionako bih uvijek kupio ProEngine Ultra. Osjećam se kao lav svaki put kad uđem u svoj tutnjavi automobil. Osjećam ga u punom kapacitetu i osjećam svaku vibraciju kada ga vozim velikom brzinom. Uvijek bih kupovao i kupovao ProEngine Ultra.

9.7Expert Score
PRESUDA

Originalni ProEngine Ultra proizvod je koji vam pomaže povećati performanse vašeg automobila, pružajući vam jedinstvena i uzbudljiva iskustva u vožnji. Vaš će automobil biti dvostruko snažniji, a motor će se izraziti punim potencijalom. S ProEngine Ultra možete uživati u svom automobilu bolje i dulje, kako na cesti tako i na stazi. ProEngine Ultra prilagođava se bilo kojem automobilu i sprječava probleme s prisutnošću vode u filtrima koji vremenom riskiraju oštećenje motora. Kupite ProEngine Ultra odmah, po pristupačnoj cijeni i uz praktičnost primanja izravno kod kuće.

Cijena
9.3
Dostupnost certifikata i licenci
9.9
Recenzije kupaca
10
Sastav proizvoda
9.7
ProEngine Ultra: turbo motor vašeg automobila i učiniti ga snažnijim i učinkovitijim!
ProEngine Ultra: turbo motor vašeg automobila i učiniti ga snažnijim i učinkovitijim!
51 EUR 102 EUR
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply